Gnistra Menu

Nyheter

>>

Gnistra lanserar e-handeln Bygg & Verktyg - Sveriges billigaste e-handel för verktyg, inredning,trädgård och bygg

>>

Gnistra levererar fler system åt LG Chem

>>

Gnistra levererar system åt LG Chem. Systemet installerades i Daesan i Sydkorea.

>>

Gnistra får en beställning från LG Chem på ett system för renhetskontroll av plast.

>>

Gnistra levererar affiliatesystem till Heypoker.com.

>>

Gnistra lanserar varumärket GT Sensing Systems i samarbete med TSonic. GT Sensing Systems skall sälja och marknadsföra system med sensor-funktionalitet främst mot industrikunder. Se www.gtsensing.com.

>>

Ovako beställer uppdatering av system för dimensionsmätning av grova rör.

>>

GE Healthcare tecknar ett ettårigt ramavtal med Gnistra. Gnistra ska bistå med kompetens främst inom mjukvaruutveckling.

>>

Gnistra lanserar varumärket Gnistra Gaming som skall marknadsföra produkter och tjänster mot pokeroperatörer. Se www.gnistragaming.com.

>>

Johan Wibling börjar på Gnistra. Han skall förstärka vår kompetens inom utveckling med LabVIEW och C#.

>>

Gustav Grusell börjar på Gnistra. Han har kompetens inom utveckling i LabVIEW och Java.

>>

Gnistra får en order för utveckling av ett system åt Ovako Steel. Systemet skall användas för kvalitetskontroll av stålrör.

>>

Gnistra tecknar avtal med Fox Technologies (FoxT). Gnistra skall bidra med kompetens kring säkerhetssystem.

>>

Gnistra får en order att tillverka mjukvaran för ett system för detektering av defekter i stålplåt.

>>

Jesper Andersson kommer att förstärka vår kompetens inom Windowsutveckling och säkerhet. Jesper arbetade tidigare på Fox Technologies där han har arbetat som projektledare samt utvecklare.

>>

FRAMFÖR-projektet arbetar för att lyfta fram framgångsrika företag i Uppsala län, läs mer på FRAMFÖR-projektets hemsida. Gnistra har utnämnts till ett av de 50 mest framgångsrika företagen i regionen.

>>

Gnistra uppdaterar sin webbplats. Vi på Gnistra tyckte att det var dags att fräscha upp vår layout.

>>

Gnistra fortsätter att expandera. Om du vill arbeta på ett kreativt IT-konsultföretag i Uppsala som har god sammanhållning och intressanta kunduppdrag så kan Gnistra vara något för dig. Se vår sida om anställning för mer information.

>>

Gnistra anställer tre personer. Två av de dessa kommer att arbeta som konsulter inom systemutveckling. Detta förstärker Gnistras kompetens inom arkitektur samt objektorienterad analys och design ytterligare.

>>

Gnistra förstärker sin säljkapacitet genom att anställa en ny säljare. Detta är ett steg i vår satsning att skapa nya affärssamarbeten med existerande och potentiella kunder.

>>

Knivsta kommun har tecknat ett inköpsavtal med Gnistra avseende konsulttjänster för systemutveckling. Avtalet löper under perioden 2004-01-20 - 2006-01-20 med möjlighet till förlängning i ytterligare ett år.

>>

Gnistra har utvecklat ett administrativt system till Uppsala Kommun. Systemet har använts vid omorganisationen av kommunen och kommer även fortsättningsvis vara det huvudsakliga systemet för personaladministration.

em for staff administration.");?>