Gnistra MenuGnistra presenterar stolt byggochverktyg.se, en e-handel som möjliggör för kunder att beställa verktyg, trädgårdsutrustning, bildelar och mycket annat från ett enormt sortiment.

Gnistra - vi hjälper dig med utveckling

Vad vi gör

Hur vi gör

...och allt runtomkring

Vi hjälper andra företag att utveckla och skräddarsy programvaror. Företag får genom våra tjänster en säkrare, enklare och lönsammare vardag. Mjukvaran vi utvecklar är ett medel, inte ett mål.

För att nå vårt (eller snarare våra kunders) mål, utnyttjar vi först och främst vår hörsel och vår kunskap.

Lyhördhet för vad våra kunder behöver är naturligtvis en förutsättning för att vi ska kunna göra vårt jobb. Vi är noga med att våra konsulter alltid har nära kontakt med kunderna. Det ger oss möjlighet att föreslå de bästa lösningarna i varje enskilt fall.

För att realisera dessa lösningar använder vi oss av vår tekniska kompetens. Våra konsulter är välutbildade och erfarna. Dessutom har vi satsat på personal med hög inlärningskapacitet och problemlösningsförmåga. Okända teknologier och uppkomna problem är inget hinder. Mer om detta kan du läsa under rubriken Tjänster.

Det är mycket som ska göras innan en IT-lösning är på plats. Utöver det rena utvecklingsarbetet kan vi på Gnistra hjälpa till med allt från förstudier och kravspecifikation till design, integration och testning.

Våra erfarna projektledare, tekniska projektledare, arkitekter och programmerare ser till att arbetet löper smidigt. Dessutom ser de till att projekten håller budget och blir klara i tid.